Претражи овај блог

четвртак, 13. фебруар 2014.

ВУЧИЋЕВЕ МЕДИЈСКЕ МАНИПУЛАЦИЈЕ

Новим спином Вучић жели да прикаже како је он спреман да зарад општег интереса жртвује чак и рејтинг странке. Медији му одлично помажу. Ово његово пренемагање и "очекивање" да неће добро проћи на изборима је најобичнији маркентишки трик. Оваквим порукама Вучић хоће да убеди све који су спремни да за њега гласају да обавезно изађу на изборе да не би доживели пораз. Ово је легитимно право сваког ко учествује на изборима.
 Ми српски радикали такође позивамо све који су против уласка србије у Европску унију и искрену сарадњу са Руском Федерацијом и све који желе оздрављење Србије и оздрављење Војислава Шешеља да обавезно изађу на изборе и да гласају за листу Српске радикалне странке и на републичком и на градском нивоу. Зашто онда реагујем, запитаће се неко. Па зато што су скоро сви медији у Вучићевим рукама и под његовом директном контролом, а он кукумавчи како су се сви медији сјатили у борби против њега и његове странке. Када би то стварно било тако, онда Вучић не би имао где да се жали на медијски прогон, или запостављање. Овим сам заправо хтела да кажем посленицима медија да сачувају достојанство професије, да се не понашају као послушни ђачићи и да се ослободе аутоцензуре. Ни један медиј нема право да у току изборне кампање запостављања иједног учесника у изборном процесу. Запостављањем Српске радикалне странке медији запостављају све бираче који ће гласати за патриотску радикалску листу, а биће их много више него што неки злонамерници очекују. Чињеница да се у медијима не извештава само о радикалском учешћу на изборима говори у прилог нашој тврдњи да се напредњаци истински плаше само Српске радикалне странке, Годину ипо дана су у Скупштини могли да раде шта год им нареде у Европској унији, а да јавност о томе нема праву информацију. То је било могуће зато што у Скупштини није било српских радикала, али то се неће поновити. Грађани су схватили да смо једини који имамо искуства, знања и храбрости да се супротставимо издајничкој проевропској политици и зато ће нас на велика врата вратити у Народну скупштину.
Што се тиче нас из Српске радикалне странке нама је као једини слободамн медиј остао интернет и зато га максимално користимо.
Феномен ми је и како вучићевци бурно реагују сваки пут када се у неким новинама појави нека вест о напредњацима коју претходно нису цензурисали. Сваку написанауреч која не одговара напредњацима брзопотезно напада Зорана Михајловић, министар-портпарол. Ако се негде напише да она злоупотрбљава функцију министра у сврху страначке кампање она одмах напада Татјану Бабић директора Агенције за борбу против корупције што званичник власти никако не би смео да уради. Али, ни Татјана Бабић није смела да, одмах пошто је изабрана на ту функцију, изјави да је добро што је њеним избором задовољан Александар Вучић. Зорани тада није пало на памет да јој скрене пажњу да је она директор независног регулаторног тела и да нема ништа са Александром Вучићем, али ни он са њом.
Углавном министарка за све свашта љутито изјави да ће она наставити свој посао министра, без обзира на изборну кампању. Е, па госпођо Зорана, не можеш да наставиш нешто чега није било, али би било добро да, за промену, бар нешто урадиш као министар па макар и у оставци. 
Још боље би било да медији почну да обавештавају о свим учесницима у изборима, а не само о напредњацима и онима који су стали у ред за будућег им коалиционог партнера. Српски радикали нису у том реду. Ми смо први за спас Србије и свих грађана који у њој живе.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.