Претражи овај блог

уторак, 4. фебруар 2014.

ПОБРКАНИ ЛОНЧИЋИ

Почела је изборна кампања. У наредном периоду наслушаћемо се различитих обећања и то је свакако легитимно право свих учесника на изборима. И сама ћу, заједно са осталим српским радикалима, пропагирати програм српских радикала. Наравно, ни сада, као ни никада пре, нећемо давати лажна обећања. Ми смо озбиљна политичка партија, са озбиљним председником, са доследном политиком и наша кампања засниваће се на прекиду преговора са ЕУ, из политичких, економских и социјалних разлога...О овоме други пут и више пута. 
Данас пишем подстакнута изјавама представника власти у оставци, оба табора. Напредњаци се хвале да су први предали изборну листу, већ сам писала да су потписе "сакупљали" десетак сати пре него што је утврђен изглед обрасца, али добро, може им се...Надам се да ће бирачи озбиљно размишљати о овој муљавини. Не запамтих колико их је у коалицији, четири или пет. Значи, нису сами и гласови које добију неће бити само њихови. Социјалисти у "тројном пакту" као и прошли пут. И они морају да деле гласове. Озбиљне странке тако не раде, тако се варају бирачи, а озбиљни излазе сами па шта Бог и срећа јуначка да. Ни ово није тема, није данас, а биће.
Данас пишем да скренем пажњу и учесницима на изборима и бирачима. Групације које су биле на власти не смеју да замазују очи бирачима причом шта су све проблеми у држави. Онај ко је био у прилици да те проблеме реши, а није, нема право да констатује да ти проблеми постоји. Очекује се да испричају шта су урадили и то мора да им буде изборна платформа. О томе шта су проблеми у друштву могу да говоре бирачи јер то најбоље знају, осете на својој кожи. О тим проблемима може и мора да говори и опозиција и наравно да понуди разумна, озбиљна и остварива решења. Чини ми се да ће овај пут власт у оставци да глуми опозицију, истина њихова обећања, као и до сада, неће бити ни озбиљна, ни разумна, ни остварива.Па драги грађани, размишљајте и о овоме до 16. марта. Размишљајте и одлучите, 17. накнадна памет неће имати значаја.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.