Претражи овај блог

четвртак, 10. септембар 2015.

АКО НЕКО ОВИХ ДАНА СРЕТНЕ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА



Не подсећам Николића на Брзову ногу. Само хоћу да му помогнем. Да увеличам његову посету папи. Да га подсетим шта би требало да му каже. Запправо да понови оно што је некада говорио. 
Томислав Николић и Александар Вучић су рецезенти Шешељевих књига Понтифекс максимус сатанистичке цркве Јован Павле II, Антихристов намесник зликовачки римски папа Бенедикт XVI, Ватикан главно сатанино гнездо и Римска курија вечито жедна српске крви. На промоцијама тих књига и књиге Римокатолички злочиначки пројекат вештачке хрватске нације, Николић је говорио:

– Нажалост, јуче сам прочитао изјаву једног српског владике, познат је по свом залагању за екуменизам, познат по жељи да доведе папу у Београд, он је рекао – морамо да прихватимо чињеницу да је Европа један лонац у коме се кува различит материјал, али једног дана Европа ће ипак бити чорба.
У основи, једна основна теза никада више неће бити побијена. Римокатоличка црква је све римокатолике на тлу бивше Југославије, изузев Словенаца, претворила у Хрвате и Римокатоличка црква би и даље да од православаца прави римокатолике, а од римокатолика да прави Хрвате, не само на територији Србије, мислим да они имају офанзиву на Руску федерацију. Тамо, наравно, неће правити Хрвате, али ће правити некакве другачије Русе, и то је сада сасвим јасно.
– Тако бих драге воље свим Србима који живе у Хрватској поклонио по једну ову књигу, зато што сам забринут за њих и за њихову децу, за њихово неопокатоличавање, похрваћење које се масовно врши у Хрватској.
- То је зликовачка црква, Римокатоличка црква је зликовачка црква. Какав је то монструозан план, или ћете сви бити римокатолици и Хрвати, или вас ту неће бити.
– Целокупна та завера не завршава се на Римокатоличкој цркви, пренета је у све европске институције, у светске институције. На овако малом народу и на овако малој држави склопиле су се све светске организације.
– Наслов књиге коју вам данас представљамо у себи садржи бар три премисе, три основне поставке Војислава Шешеља које нико, али баш нико у науци неће моћи да оспори. Једна је да је хрватска нација заиста вештачка, друга да је то пројекат Римокатоличке цркве, а трећа да је пројекат злочиначки, зато што је углавном заснован на злочину.
– Тако су нам и Турци превели у ислам велики број Срба, а онда је Римокатоличка црква кренула на православне Србе. Ко год каже да је Хрват данас питајте га којим језиком говори. Требало је измислити нацију, па је требало измислити и језик. Зато што је хрватска нација која је говорила посебним језиком, изумрла и однела са собом језик. Па, хајде измишљајмо језик и оно наше “спрдање” са њиховим кованицама и новим речима у ствари је њихова наука којом су измишљали себи језик. Шта је то злочиначко у томе? Претворити све римокатолике у Хрвате, све на територији бивше Југославије, осим Словенаца, њих нико не сме да дира. Како их претворити у Хрвате? На све могуће начине. Видећете у књизи како се жале шта ће бити са двеста, скоро двеста педесет хиљада покатоличених Хрвата ако победе комунисти, ако Други светски рат заврши поразом НДХ.
Замислите како то изгледа кад неко добије нових двеста педесет хиљада грађана, а на који начин? Убиствима, јамама, заробљеничким логорима. Како је Павелић називао Јасеновац? Каже да ту постоје неке твртке, ту се производи, какав логор! Ту се ради, то није уперено ни против кога, ту нико не губи главу и све је то покривала историјска наука Хрватске, а српска наука ћутала! Српска наука се повиновала и повлачила.
– Браћо и сестре, даме и господо, основна идеја Тима за одбрану др Војислава Шешеља је да је папа Јован Павле Други командно одговоран за све злочине које су усташе починиле над српским народом.
– Није српски народ у сукобу са Богом, али не може ни да призна да је папа бог. Српски народ је у сукобу са ватиканском државом. А како да не будете у сукобу са државом која је настала на основу уговора са Мусолинијем? Да ли је то основ за настајање једне државе? Уговор са фашизмом како тада, тако и данас, као и Независна Држава Хрватска као и ова сада савремена Република Хрватска. Кад нешто настане на фашизму, на нацизму чак, кад нека држава настане тако што протера све своје грађане који не припадају цркви која води ту државу, све своје грађане који не припадају идеологији која ће да води ту државу, онда та држава нема изгледа да опстане.
– Велики је противник римски папа, покварен, не верује у Бога јер је он бог. Шта има он да верује у неког другог, у њега треба веровати. Велики је протвник, вратио је све фратре у Хрватску кад је ХДЗ дошао на власт. Вратио је фратре који су пацовским каналима побегли да им не би било суђено за ратне злочине. Долазиле су чиче да доврше посао који им није успео до 1945. године. Помогао да се створи држва на геноциду над српским народом, први је признао, јер је знао у тој држави неће бити места за Србе. Па, ми питамо колико се још деце у Хрватској води као да су Срби? Колико је деце променило име, презиме, веру да их не би нико прогањао? Питам митрополита загребачког Јована – што подвигом не заслужи, што мучеништвом не заслужи да га памтимо, а не позивом да нам дође папа. Да дође папа да на лицу места види шта се ради на Косову и Метохији. Па, кога то још мисле да варају, кога да преваре? Колико пута да нас преваре у историји?
– Улога Римокатоличке цркве је злочиначка, али ја не могу да кажем да су верници који припадају Римокатоличкој цркви лоши људи. За мене ниједан човек који верује у Бога не може да буде лош човек, али нешто  није у реду са Ватиканом, нешто није у реду са државом која је настала тако што је потписала уговор са Мусолинијем, са државом која је  настала на уговору потписаном са фашистом. Још им је фалио Хитлер, али не бојте се, видећете у овим књигама да уопште ништа против њега нису имали. Кад су завршили посао, и кад је тадашња Југославија већ била на прагу слободе, Ватикан је помогао да се извуку сви усташки злочинци и са њима сви фратри злочинци и да нестану. Мислите да су помрли? Не. Кад је Туђман победио, вратили су се овенчани славом и усташе и њихови фратри и све се поновило и било би још горе да Србија и целокупан српски народ нису устали у одбрану и зато су сада сви они које ми волимо и које поштујемо, сви они које слушамо и сви они који су нешто вредели у то време у српском народу у Хагу.
– Римском папи треба рећи – нема помирења са злочинцем, и то кад хоће злочинац. То је најлакше тако. Уништаваш двеста-триста година један народ. Читали сте “Пилипенду” од Матавуља, кад Србин гладује, фратар му понуди yак кукуруза али да дође на мису у недељу. Значи, један народ уништаваш двеста-триста година, преводиш га, отимаш му из срца веру, преводиш га у потпуно другачији начин веровања у Бога и то му представљаш – то је Бог, ти си веровао у Бога и сад верујеш у Бога, само ћемо мало другачије то да радимо.
– Што ми да тражимо помирење, ми треба да тражимо опрост. Прво да заслужи римски папа да ми нешто опростимо Римокатоличкој цркви, али у чије име?
Жртве кад опросте, то је тек прави опрост, а ја као политичар могу да се правим и да сам опростио и да нисам, данас једно, сутра друго. Ако Римокатоличкој цркви опросте жртве, онда да рачунамо да је дошло до помирења. А да се владике мире са папом е, богами, то неће моћи.
– Мозак читаве операције за уништавање Србије и српског народа је Римокатоличка црква, подстрекач, иницијатор, духовни покровитељ, онај ко опрашта сваки грех за новац. Како Ватикан може да буде држава на неколико хектара земље, са неколико стотина становника?
– Верујући човек не може да мрзи, не може да буде непоштен, не може да почини тешка кривична дела али може ако му, или унапред, или по извршењу дела Римокатоличка црква оправда сваки грех.
– Из тих стотина хиљада страница изашло је четири хиљаде. На свакој страници је документ, документ који говори да сва зла која се чине српском народу (а могу и други народи у свету који не припадају Римокатоличкој цркви, или нису припадали, да донесу такве доказе) да сва зла потичу од Римске курије, од њеног система организованог злочина. У свим тим књигама наћи ћете доказ да је папа Јован Павле II, да проговорим речником хашког права, командно одговоран за све злочине који су се догодили на територији бивше Југославије и да је само наследио папу Пија XII, који је можда био и гори од њега, али ово више није време у коме су римске папе судили мртвим папама, вадили их из гроба и спаљивали. Пије се извукао. Папа Јован Павле II се извукао али је за сваки случај, кажу, у тестаменту написао да његова архива буде уништена.
– Бог зна хоће ли ико икада сазнати и успети да скицира ту мрежу злочина које је извршила Римокатоличка црква још од времена када су крсташи сабљом и мачем уводили хришћанство.
– Сада, притиснути овим нашим промоцијама, и неки представници Српске православне цркве приближавају римског папу Бенедикта српском народу. Можда би код некога и успели, али папа се пре неки дан говором мржње обратио припадницима исламске вере и рече им шта мисли о њима, о свима њима, не појединачно, не о верским вођама, не о верницима, него о свима њима. Данас или сутра он ће да се пере пред представницима исламског света. Позвао их је да им каже како није тако мислио. Јесте, мислио је баш тако. И он је био један од идеолога папе Јована Павла II, њихова завера је била страшна. Пије XII је решио да Србе протера из Хрватске, дао благослов да раде са њима шта год желе, да их убијају, да их покатоличе, да их протерују.
Када је римска црква крајем Другог светског рата омогућила да пацовским каналима из Хрватске побегну ратни злочинци, са њима су побегли и фратри који су учествовали у злочинима.

– И оно што сте пре неки дан чули да је папа, нови папа рекао за муслимане. Па узнемирио се цео муслимански свет. А рекао је, цитирао је “Како код  и код тог Мухамеда нема ништа ново, само насиље, смрт, само религија која се спроводи насиљем. А заборавља папа на крсташке ратове.
– А план ватиканске државе, најмоћније државе на свету која се простире на неколико хектара има неколико стотина становника, је одавно смишљен.
И није папа Војтила случајно био из Пољске, из источне Европе. Његов план је био ширење Римокатоличке цркве на Исток заједно са кокаколом, фармерицама, дрогом, свим пороцима које Запад може да убаци међу честиту православну децу.
– Јер нико од нас нема претке који нису страдали од Римокатоличке цркве. Она се замерила целом свету. А само држи на окупу богате, моћне и државнике. Верници из слепог фанатизма верују да је папа Бог на земљи. Да знају колико је пута папа Јован Павле Други пребројао прсте на ногама, није подигао главу цео дан, јер није могао да дигне главу Бог на земљи, почели би да се питају шта то не ваља у нашем схватању хришћанства. Да ли заиста може још неко поред Бога да буде Бог?
– Да припадам Римокатоличкој цркви и да ми неко пружи оволико доказа о томе шта моја црква ради другим народима на свету озбиљно бих се замислио колико им ја одласком у њихову цркву помажем у свему томе. Како је то почело?
– Колико је само књижевних дела написаних о страдањима Срба, о покрштавању, о протеривању о убијању. Шта сте очекивали друго од Римокатоличке цркве чији су фратри благосиљали убице и крваве ножеве, чији су фратри присуствовали целодневним и целоноћним клањима Срба.
– Али хоћемо да се мешамо ако неке владике заговарају да папа дође у Србију. Ту ћемо добро да се умешамо. Не могу неке владике да нас убеђују како је време за помирење. То нека питају оца мале Милице Ракић. Не може онај ко је починио злочин да одлучи када ћемо да се помиримо, него мора жртва да одлучи. Српски народ је жртвени народ. Када српски народ одлучи да се помири, па нека се и помири, али ако папа одлучи да се помири то је само још један злочин више према нама. И зато ми опомињемо и Српску православну цркву, не играјте се са осећањима најбољих верника, јер ви сте нас научили да разликујемо добро и зло. Немојте сада да нас терате да их поистовећујемо, јер добро и зло не иду заједно. И никад у Србији неће ни ићи.
Ово је само део онога што Томислав Николић треба да каже папи.Да понови што је некада говорио. Да покаже да није лицемер. Ако је то могуће, наравно.
Тома може да заборави, али срећом све је остало записано. И памтиће се. Неко ко је овако говорио никада не би смео ни да помисли да иде папи на поклоњење. Ни један човек не би смео.
Сме и хоће бивши човек. Томислав Николић.Не брине ме његова срамота. Брине што срамоти државу и народ. 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.