Претражи овај блог

уторак, 5. новембар 2013.

"ВАШЕ ПРАВО ДА ЗНАТЕ СВЕ" - ТРИ У ЈЕДАН

Јавни срвис европске Србије. Хоћу да користим моје право да знам све. Гледам Упитник. И не верујем. мисија посвећена успешним-неуспешним изборима на Косову и Метохији. Гости Милован Дрецун, Крстимир Пантић и Оливер Ивановић. И питање, зашто три у један? Шта је аутор емисије желела да покаже у емисији? Ова евротројка би, ваљда, требало да нас убеди да су сви Срби подржали шиптарске изборе на Косову и Метохији. А нису! Већина није.
Мучно је слушати овог Дрецуна, сакупљача станова, који је стварао каријеру на Космету као наводни заштитник српских интерса како булазни о остварењу тих интреса после недељних избора. Нелегалних, али он то не каже. Тридесет јудиних сребрњака заменило је патриотизам и заштиту Срба на Косову и Метохији. Заборавио је шта је некада говорио, зашта се залагао, заборавио је књиге које је објавио. Неодољиво подсећа на газду му Вучића. Амнезија је изглда прелазна болест. Благо свима који су далеко од Вучића, остаће здрави, бар што се амнезије тиче.
Гледам овог Пантића. Тешко је слушати га. Гледам фластер на бради и чудим се. Први дан појавио се са фластером на десној страни браде, сада је на средини и знатно већи од првобитног. Јутрос се појавио без фластера. Не бих коментарисала, само примећујем.
А Оливер Ивановић, он бар годинама прича исту причу. Њему је увек лично ухлебљење било важније од статуса његових сународника, рођака, комшија...и није битно ко га ухлебљује, није гадљив ни на шиптарски новац. Као и ова двојица, уосталом. Нећу више о њима. Нису вредни пажње, они су само Вучићеви полтрони, слуге без морала и карактера, народ би рекао подрепаши.
Тема је заправо поданички односи удворништво  Јавног сервиса. Потпуна непрофесионалност. У једној емисији три истомишљеника, променила сам канал. Не дозвољавам да ми вређају интелигенцију.
Сада мало о њиховој теми из другог угла. Од када је Атифете Јахјага расписала шиптарске изборе на територији Републике Србије "објективни" медији нас обавештавају да је једино ДСС против одржавања тих избора. Објављивали су само њихове конфренције и њихова саопштења. Кампања Српске радикалне странке против нелегалних избора на Косову и Метохији прошла је у тоталном медијском мраку. А била је озбиљна кампања. И почела је са Косова и Метохије, из Штрпца.
Оглашавали смо се на страначком сајту, на фејсбуку, твитеру...и имали велику подршку неистомишљеника.
Евроиздајници су имали и имају контролу над свим медијима. Промовисали су такозвани Бриселски споразум, позивали Уставни суд да не одлучује о иницијативи за оцену уставности тог споразума, позивали на Јахјагине изборе...и да, наглашавали да је иницијативу за оцену уставности тзв. Бриселског споразума поднела ДСС. Нису приметили да су то први урадили српски радикали.
Много су и често режимски медији извештавали и о вртоглавом расту рејтинга напредњака, али је остало нејасно да ли је у тај проценат урачуната и подршка и оних три, четири посто Срба на северу Косова и Метохије који су унедељу исказали подршку напредњачком режиму и њиховој издајничкој политици баш у том проценту.
Зато је вечерас чувени Упитник са три једнојајчана госта. Мора се спречити да се јавно говори о Вучићевом неуспеху, не само на Космету већ и код лепе Кети, што је њему већи и озбиљнији проблем.
Ако сте разумели, ово је текст о медијском мраку у Србији, никад већем и никад отворенијем.
Све остало што сте прочитали само је илустрација. Медијског мрака и диктатуре. Медији ћуте, Србија пропада, у сваком погледу, политичком, територијалном, економском, социјалном...
















Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.